8 dgn – Flowtraining – Rome – Hoogvlaktes Apennijnen – Abruzzen


in 2018 wordt deze reis ingepland

Fietsen in Rome, wandelen op de Campo Imperatore en mediteren onder de 100 jaar oude olijfbomen

Onze Flowreis naar Rome, de hoogvlaktes van de Apennijnen en bijkomen op de rustieke terrassen-camping Rocca di Sotto diep verscholen in de Abruzzen.

Het is een afwisselende reis met een mix van cultuur, outdoor wandelen en de Flowtraining. Je proeft meteen het echte authentieke Italië!

We zijn nog volop bezig met de organisatie, dus alles is nog in motion. Wat we wel al kunnen zeggen is dat je…

  • vliegt naar Rome waar we 2 nachten slapen in een artistiek Italiaans hotelletje. We verkennen het oude Rome al fietsend en wandelend en bezoeken een aantal hoogtepunten…
  • om aansluitend met busje naar onze mini camping en oude olijfbomen te gaan waar wij slapen in ingerichte tenten en genieten van de stilte en schoonheid van deze mooie plek. Willeke (onze gastvrouw) gaat voor ons de sterren van de hemel koken met oa groentjes uit eigen tuin. We trainen hier wat, we mediteren, we komen tot rust, fysiek en mentaal. We blijven hier ongeveer ook twee dagen om daarna…
  • met busje -uitgerust en sterk- de hoogvlaktes in te gaan. Daar bezoeken we de 13e eeuwse dorpjes zoals Santo Steffano, Castel del Monte (waar The Americano met Clooney is opgenomen) en wandelen we naar berghutjes op zoek naar de wilde paarden. Hier blijven we ook 2 dagen. Het ligt aan het weer of we het bezoek aan dit kleine Tibet in het midden of het eind van de vakantie organiseren.


  • Prijs voor deze 8 daagse reis is € 950,- excl. vlucht. Een vliegticket kost ongeveer € 150,-. Reserveren (of laten weten dat je interesse hebt) kan alleen nog even via het aanmeldformulier.