TRAVEL

ALLE REIZEN

AOSTA ITALIË

WANDELEN & FLOWTRAINING HOOGGEBERGTE GRANPARADISO​

9 DAGEN VANAF € 630

We verblijven op 2000 meter hoogte aan de voet van een gletsjer waarbij je kunt kiezen of je in een appartementje wilt slapen of in je eigen tentje tussen de hoge pieken kampeert. Hiervandaan gaan onze dag-wandeltochten verder omhoog en kom je op plekken die je werkelijk doen stilstaan!

PIEMONTE ITALIË

Mediteren & Flowtraining

9 DAGEN VANAF € 850

In het hartje van Piemonte, midden in de heuvels vol met bossen, wijngaarden en de authentieke Italiaanse dorpjes ligt Brusagio. Een hele bijzondere locatie voor een Flowtrainingsweek zoals we dat van ons oude Parc du Silence gewend zijn.

De hele week lekker buiten zijn, tot rust komen, met veel ruimte om je heen, veel plekjes om je terug te trekken, lekker eten, mediterend de zon op zien komen, dwalen door de bossen en de heuvels.

travel data 2022

houd mij op de hoogte

via jullie nieuwsbrief

Een cadeau aan jezelf- de kracht en schoonheid van de bergen, de dagelijkse qi-quong, meditatie, Tai-chi en het wandelen en klimmen, geven alle mogelijkheid om even stevig tot je kern te komen; een welkome ver- ademing-onder deskundige en humorvolle begeleiding van Lo & Mo- een superweek!
Josine
Coach

FILM IMPRESSIE AOSTA ITALIË

Video afspelen

volg ons op social media