TRAVEL 2024

TRAVEL RETRAITES IN ITALIË

travel-retraites-italie aosta

AOSTA - BERGEN

FLOWTRAINING & BERGWANDELEN

11 daagse reis | 19 ~ 29 juni = vol

8 daagse reis | 13 ~ 20 juni

VANAF € 645 pp

Tijdens deze travel retraite in het noordelijkste puntje van Italie verblijf je op de hoogste camping van Europa midden in natuurpark Gran Paradiso en ervaar je de natuur zoals die 1.000-en jaren geleden was. 

Je slaapt naar keuze in een appartement of in je eigen tentje. Hiervandaan maak je om de dag een prachtige wandeltocht en kom je op plekken die je werkelijk doen stilstaan!

Omdat we om de dag wandelen trainen we op de andere dagen rond het basiskamp en is er ’s morgens en ’s middags een Flowtraining.  Met meditaties, qigong oefeningen en oefeningen uit de Martial Arts

travel-retraites-italie piemonte

PIEMONTE

Flowtraining & MEDITEREN

8 daagse reis | 25 mei ~ 1 juni

8 daagse reis | 5-12 OKTOBER 2024

€ 895 pp

Een luxere en meer relaxte retraite vakantie op een hele bijzondere locatie ook in Italie! Geen lange wandelingen, alles gebeurt hier op en rond het sfeervolle retraite centrum.

In het hartje van Piemonte,  bovenop een heuvel,  omringd door bossen, wijngaarden en de 60 miljoen jaar oude Calanchi, ligt deze bijzondere plek die je niet snel zal vergeten.

’s Morgens en ’s middags de Flowtraining met onder andere meditaties, Tai Chi en Qigong oefeningen, en vooral genieten van het buiten zijn, tot rust komen door de stilte en alle ruimte om je heen. Met tal van plekjes om je terug te trekken, lekker te eten, de natuurlijk de zon op te zien komen

AOSTA:
Een cadeau aan jezelf- de kracht en schoonheid van de bergen, de dagelijkse Qi Gong, meditatie, Tai Chi en het wandelen, geven alle mogelijkheid om even stevig tot je kern te komen; een welkome ver- ademing-onder deskundige en humorvolle begeleiding van Lo & Mo- een superweek!
Josine
Coach
PIEMONTE:
Net terug uit Piëmonte. Wat was het goed! Warmte, stilte, rust, helderheid, dat is met woorden een poging om in het kort samen te vatten wat deze week mij heeft gebracht. Loskomen van alles, bewust zijn en aanvaarden zoals het is. Ik heb genoten van de fijne en mooie trainingen. Weer veel geleerd en ervaren. Een week zonder telefoon en tijd is echt een aanrader! Heerlijk om even niet ‘aan’ te staan. Zeker op deze bijzondere sfeervolle plek waar je je elk moment weer kan verwonderen over het uitzicht, kan genieten van de kookkunsten van Mo en met fijne mensen om je heen! Dank Lo & Mo voor deze ervaring en dit avontuur. 🙏
Mariecken Groeneveld
Psycholoog

travel

houd mij op de hoogte

via jullie nieuwsbrief

volg ons op social media