over ons

lo & mo

IEDER MOMENT IN FLOW

De wereld veranderende toen Simone (Mo) in 2000 binnenstapte in Lo’s Martial Arts centrum in Hellevoetsluis. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat zij een paar vormden, en dat er samen belangrijke dingen te doen waren.
Lo & Mo geven en beleven sindsdien samen trainingen, op hun Wudang School in Hellevoetsluis én waar de belangstelling is, waar de flow van het leven hen brengt.

Meer dan tien jaar gaven zij (in de zomermaanden) vorm en bezieling aan een bijzondere plaats in Frankrijk, PARC DU SILENCE. Een retraitecentrum voor ‘bewust-zijn‘, waar Lo door training, meditatie, wandelingen en prachtige gesprekken de vele bezoekers tot rust bracht. Waar Mo, met pure aandacht voor de bezoekers en gerechten met perfect afgestemde smaken je welkom deden voelen. Geïnspireerd keerden de bezoekers terug, op een bewuster pad, en in staat om zelf ieder moment ‘in flow’ te komen.

THE ART OF LIVING

Alles verandert, alles is in beweging, niets blijft hetzelfde – dat is nu eenmaal de natuur. Ook die van Lo & Mo. De cirkel in Frankrijk was rond en dat geeft ruimte voor nieuwe avonturen. Zij gunnen zoveel mogelijk mensen de kunst van het leven te begrijpen en te doorleven: Art du Silence! Los van vaste patronen, los van vaste plaatsen. Dat bracht hun overigens al vele mooie en rake ontmoetingen.

Zij gaven en geven nog steeds demonstraties, clinics bij bedrijven, gefocussed op teambuilding, vergadertechnieken en het bepalen van bedrijfsstrategieën volgens de ideeën van Sun Tzu. In de wintermaanden trekken Lo & Mo door Nederland, geven op verschillende plaatsten Flowtrainingen. Je kunt die trainingen in een serie volgen, of eenmalig voor iedereen die kennis wil maken. Ook worden Lo & Mo op terugkerende basis gevraagd om bedrijven en individuen te coachen. Bij belangrijke levensvragen, koerswijzigingen of ‘gewoon’ als continue steuntje in de rug.

TRAVEL & TRAINING

De meanderende weg van Lo & Mo voert hun in de zomermaanden naar het buitenland, waar zij trainingen in ‘the art of living’ geven in bijvoorbeeld Italië en Portugal, in prachtige natuurgebieden die zij zelf hebben gevonden tijdens hun ontdekkingsreizen. Bij Lo & Mo is iedereen welkom. Andersom worden zij ook welkom geheten bij mensen die al een retraitecentrum hebben. Dan vliegen ze in en geven hun trainingen aangepast op de wensen en/of al bestaande situatie.

meer over

aosta_film_frame_02

LO

team trainers

ineke

qigong trainer wudang school

niels

martial art trainer wuDANG SCHOOL

LI-ANNE

WUSHU trainer wudang school

parc du silence

herinnering aan ons retraite centrum

Dromen komen uit…

Twaalf jaar lang gaven Lo en Mo vorm en bezieling aan een bijzondere plaats in Frankrijk, midden in een natuurpark in de Auvergne. Na zes jaar verbouwen was Parc du Silence geboren. Compleet met thema-kamers en boomhutten. Een paradijs waar ze vele gasten mochten ontvangen.

Het waren intensieve jaren met geweldige ervaringen, ontmoetingen en goede recensies van de gasten. Ze haalden zelfs de Franse TV, een reportage hoe een Nederlands echtpaar managers tot rust bracht.  Een retraitecentrum voor ‘bewust-zijn‘. Waar Lo, door training, meditatie, wandelingen en prachtige gesprekken de vele bezoekers tot rust bracht. Waar Mo, met pure aandacht voor de maaltijden met perfect afgestemde smaken, de gasten welkom deed voelen. Geïnspireerd keerden de bezoekers terug, op een bewuster pad, en in staat om zelf ieder moment ‘in flow’ te komen.

“Het was onze wens om van Parc du Silence een ankerplaats te maken voor mensen die zich even terug willen trekken uit de niet te stoppen drukke wereld. Die droom is uitgekomen. Nu is het voor ons genoeg en gaan wij weer terug naar de eenvoud en op zoek naar andere magische plekken op de wereld om aldaar de trainingen voort te zetten.”

Parc du Silence is inmiddels overgedragen en wordt nu alleen als Bed and Breakfast voortgezet.

volg ons op social media