content-header-over-ons

Ieder moment in Flow

De wereld veranderende toen Simone (Mo) 15 jaar geleden binnenstapte in Lo’s Martial Arts centrum in Hellevoetsluis. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat zij een paar vormden, en dat er samen belangrijke dingen te doen waren.
Lo & Mo geven en beleven sindsdien samen trainingen, op hun Wudang School in Hellevoetsluis én waar de belangstelling is, waar de flow van het leven hen brengt.

Meer dan tien jaar gaven zij (in de zomermaanden) vorm en bezieling aan een bijzondere plaats in Frankrijk, Parc du Silence. Een retraitecentrum voor ‘bewust-zijn‘, waar Lo door training, meditatie, wandelingen en prachtige gesprekken de vele bezoekers tot rust bracht. Waar Mo, met pure aandacht voor de bezoekers en gerechten met perfect afgestemde smaken je welkom deden voelen. Geïnspireerd keerden de bezoekers terug, op een bewuster pad, en in staat om zelf ieder moment ‘in flow’ te komen.

Mo heeft een aantal van de gerechten geserveerd in Parc du Silence in een blog beschreven.
Hier vindt je haar blog.

 

The Art of Living

Alles verandert, alles is in beweging, niets blijft hetzelfde – dat is nu eenmaal de natuur. Ook die van Lo & Mo. De cirkel in Frankrijk is nu rond en dat geeft ruimte voor nieuwe avonturen. Zij gunnen zoveel mogelijk mensen de kunst van het leven te begrijpen en te doorleven. Art du Silence. Los van vaste patronen, los van vaste plaatsen. Dat bracht hun overigens al vele mooie en rake ontmoetingen.

Zij gaven en geven nog steeds demonstraties, clinics bij bedrijven, gefocussed op teambuilding, vergadertechnieken en het bepalen van bedrijfsstrategieën volgens de ideeën van Sun Tzu. In de wintermaanden trekken Lo & Mo door Nederland, geven op verschillende plaatsten Flowtrainingen. Je kunt die trainingen in een serie volgen, of eenmalig voor iedereen die kennis wil maken. Ook worden Lo & Mo op terugkerende basis gevraagd om bedrijven en individuen te coachen. Bij belangrijke levensvragen, koerswijzigingen of ‘gewoon’ als continue steuntje in de rug.

Meer info over Lo

Meer info over Mo

 

Travel & Training

De meanderende weg van Lo & Mo voert hun in de zomermaanden naar het buitenland, waar zij trainingen in ‘the art of living’ geven in bijvoorbeeld Italië en Portugal, in prachtige natuurgebieden die zij zelf hebben gevonden tijdens hun ontdekkingsreizen. Bij Lo & Mo is iedereen welkom. Andersom worden zij ook welkom geheten bij mensen die al een retraitecentrum hebben. Dan vliegen ze in en geven hun trainingen aangepast op de wensen en/of al bestaande situatie.

Voor meer informatie graag een mailtje.