Wudang School

Onze school in Hellevoetsluis is gespecialiseerd in Martial Arts & Qigong. We trainen disciplines zoals Tai Chi, Wushu, Shaolin, Kempo, Flowtraining, meditatie en weerbaarheidstrainingen.

Naast de dagelijkse lessen verzorgen wij cursussen, demonstraties, coaching (privé en groepen) en workshops voor bedrijven en instellingen. De Wudang School is in 1993 opgericht door Lo Tor. Wat begon als een intensieve hobby, is uitgegroeid tot een professionele, fulltime job. Sinds 2001 met succes als duo voortgezet samen met Simone Tor.

 

Waarom?

Om ons beter te kunnen aanpassen in de steeds veranderende tijdsgeest. En zo de oude wijsheid toe te passen op de hedendaagse kwesties. Om zodoende met een betere balans en een wat duidelijker en vooral een ontspannender kijk op het leven te krijgen.

 

Waar gaat het eigenlijk over?

Om in deze drukke wereld te kunnen versnellen moet je af en toe vertragen. Al onze eerder genoemde disciplines gebruiken wij als middel en niet als uiteindelijke doel. Deze zijn onderverdeeld in drie soorten lessen:

Taiji & Qigong

Een daarvan is het bekende chinese Taiji (Tai Chi) maar let op ondanks dat wij in verschillende Taijistijlen les geven gebruiken wij die als middel en niet als doel op zich.

Lees meer

Wushu

Als tweede discipline gebruiken wij het Wushu/Shaolin. Ook hier zijn de oefeningen niet een doel op zich. Maar zijn het allen middelen om ons beter, bewuster, 

Lees meer

martial arts leiden

Martial Arts Training

Dit is onze derde discipline. Een uniek concept waarbij verschillende vechtsporten gecombineerd worden met

Lees meer