TRAINING

ONZE ééndags flowtraining

silence is a source of great strength

Zen, Tai Chi, Qi Gong, Meditatie en Japanse zwaardtechnieken zijn eeuwen oude trainingen om lichaam en geest scherper en sterker te maken. De Flowtraining is een unieke combinatie van deze technieken waarin je traint om vanuit stilte, kracht en focus aanwezig te zijn. Vrij van gedachten, bewust, ontspannen en alert. Tijdens deze dag maak je kennis met de basis achter de authentieke krijgskunst en wijsheid!

je basis

Datgene van waaruit je je beslissingen neemt, bewust of onbewust. Continue, de hele dag door, staat bij veel mensen onder zware druk. Overprikkeling, ingesleten (denk)patronen, stress thuis of op het werk en het vele moeten (van wie eigenlijk?). Kortom de waan van de dag zorgt er vaak voor dat we onszelf verliezen, kwijtraken. Zonde, want vaak weet je diep van binnen heel goed wat je wél en wat je niet wilt, hoe je wel of hoe je juist niet moet handelen. De Flowtraining helpt je om weer bij dat gevoel te kunnen komen.

ééndags flowtraining data 2023-2024

houd mij op de hoogte

via jullie nieuwsbrief

flow is een toestand die het denken overstijgt

In het dagelijks leven kan het lijken dat we worden beheerst door alles wat buiten ons bestaat. Dat kan nogal een effect op ons hebben. Daarom organiseren we Flowtrainingen. Het zijn actieve bezinnings oefeningen, gebaseerd op een trainingsvorm van bewust onthaasten, met elementen uit de oude krijgskunsten.

Je leert je lichaam & geest zó te trainen dat je zelf in staat bent in flow te komen wanneer je dat wilt of wanneer het nodig is. Flow is een toestand die het denken overstijgt.

Die flow is nodig om enige afstand te nemen van onze gedachten (ja, dat kan…) zodat wij ruimte creëren voor creativiteit, spontaniteit en betrokkenheid. Minder denken en meer voelen. In balans. Dingen gaan moeiteloos, je hoeft er niet over na te denken, ze vallen op hun plaats en je neemt de juiste beslissingen. Je leert emoties waar te nemen, zonder erover te oordelen.

ervaring

Niet nodig. Wel inzet, plezier en fysiek een enigszins redelijke conditie.

ins & outs

ééndags flowtraining

EENDAGS FLOWTRAINING (voor iedereen toegankelijk):
zo 11 februari 2024 (10.00-13.00)=VOL
zo 24 maart 2024 (10.00-13.00)
zo 28 april 2024 (10.00-13.00)

2 trainingsblokken, en een kleine pauze.

FLOWTRAINING EXTRA-ORDINARY (voor gevorderden)*:
zo 19 november 2023  (10.30-14.30) =VOL
zo 21 januari 2024 (10.30-14.30) =VOL
zo 10 maart 2024 (10.30-14.30) =VOL
zo 21 april 2024 (10.30-14.30) =VOL

2 trainingsblokken, en een pauze.

*Deze Flowtraining wordt  speciaal gereserveerd voor een geselecteerde groep welke een speciaal traject volgt. Voorwaarde is nl. dat je al meerdere retraite weken hebt deelgenomen en regelmatig 1 op 1 traint bij Lo. 

HOUD MIJ OP DE HOOGTE
Meld je aan via bovenstaande link dan houden we je up-to-date met nieuwe data. 

ÉÉNDAGS FLOWTRAINING € 55,- 
ÉÉNDAGS FLOWTRAINING EXTRA-ORDINARY € 100,- 

ANNULERING

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus mocht je verhindert zijn, laat het ons zo spoedig mogelijk weten. Tot één week voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je de bijdrage verschuldigd, tenzij wij of jijzelf jouw plekje kunt overdragen.

RODE KRUISLAAN 3, HELLEVOETSLUIS

SPORTZAAL RAVENSE HOEK

Het officieel adres geeft bij sommige navigatiesystemen verwarring. De ingang van de zaal ligt aan de Oosthoekweide

Meditatiekussen en yogamat (of slaapzak) je moet in ieder geval comfortabel kunnen liggen en in meditatiehouding kunnen zitten. Heb je geen yogamat, geen probleem er zijn ook gymmatten die je kunt gebruiken. Trainingsschoenen en loszittende kleding. Neem ook een warm vest mee. Ondanks dat de zalen verwarmd zijn, kan een vest fijn zijn. snack en wat te drinken.

bedrijfstrainingen en retraites

onze unieke flowtrainingen organiseren wij ook speciaal voor bedrijven

verdedigen doe je in tijden van schaarste, aanvallen in tijden van overvloed

Deze quote is van een Chinese krijgsheer/filosoof Sun Tzu die tweeduizend jaar geleden het boek ‘Winnen zonder strijd’ schreef. De oude Chinese krijgstechnieken zijn goed te integreren in onze snelle moderne tijd. Ze bieden inspiratie voor strategisch denken, tactisch handelen, het ontwikkelen van een bredere kijk op het leven, de organisatie en het individu.

De managementtrainingen zijn gebaseerd op leren in ‘flow’ te komen wanneer je dat wilt of wanneer het nodig is. Het is een uniek concept voor organisaties op het gebied van martial arts en mindfulness en het volgen van een bewuste strategie voor bedrijfsvoeren. Met een duidelijke combinatie van Oosterse wijsheid en Rotterdamse nuchterheid.

volg ons op social media