coaching en training

één op één

de kracht van stilte geeft je ruimte

Je krijgt individuele counseling in je dagelijks leven, persoonlijke aandacht. Lo benadert alles vanuit wat hij leert uit Martial Arts en oosterse filosofieën. Daar liggen zijn wortels. Zijn leven heeft hij gewijd aan het doorgronden van verschillende gevechtsstijlen en werd onderwezen door verschillende grootmeesters.

Hij leerde onder andere observeren. Door de façade heenkijken, zodat je uitkomt bij de ware intentie van je mede- of tegenstander. De ware ‘ik’. Lo zet deze vaardigheden in om mensen te helpen. Dat maakt hem een bijzondere coach. In de coachingsessies werkt hij met meditatie, een mix van krijgskunsttechnieken, Taiji Chuan, Wushu, Aikido, Qigong, Baji Chuan en mentale training. Maar bovenal een unieke combinatie van Oosterse wijsheid en Rotterdamse nuchterheid.

ins & outs

één op één coaching en training

Lo werkt met fysieke oefeningen, waarbij het bewegen vanuit je buik (centrum) belangrijk is en daarnaast worden er gesprekken gevoerd. Het gaat erom in te zien dat eindeloos piekeren geen zin heeft. Om dat los te laten, is een kunst die Lo je tijdens deze sessies leert. Dingen overkomen je en daar kun je achteraf niets aan veranderen. Je kunt er wel uit leren en dan laat je het los. De kracht van stilte geeft je de ruimte om situaties te herkennen en bewust te kiezen hoe je ermee om wilt gaan. Als Lo met je aan de slag gaat, is hij ook bereikbaar per mail, of app. Hij geeft je dan antwoord op je vragen, waarvan het kwartje misschien soms pas later zal vallen.

 • Walking Talking
 • Combi-training: Coaching & Martial Arts
 • Meridiaan massage
 • Mailen
 • WhatsApp moment

De vorm van de coaching hangt af van je vraag, van je wensen. In mailcontact met Lo beantwoord je drie vragen: wie je bent, wat je zoal doet in je leven en wat je opgelost wilt hebben. Of misschien wil je preventief werken en kijken wat er naar boven komt. Dan geeft Lo zijn visie en een kort plan van aanpak. Als het klikt, heb je een periode regelmatig contact met Lo, volgens de door jullie gekozen strategie. Wanneer je coaching in eerste instantie via werk wordt ingegeven, bespreek (als dat kan) met je werkgever wat jullie hierin samen kunnen doen.

WALKING TALKING

Lo wandelt en praat met je, minimaal een uur en bij voorkeur op het strand. Maar dat kan natuurlijk ook op een andere locatie, het liefste in de natuur. Coachen tijdens het wandelen geeft iets extra’s. Je bent in beweging, gedachten en ideeën komen makkelijker los. Ook werkt het prettig naast elkaar te lopen in plaats van zittend tegenover elkaar. We praten over de vraag waar je van tevoren over na hebt gedacht, of misschien wil je met Lo reflecteren op een situatie, die hij vanuit zijn visie benadert.

COMBI-TRAINING: COACHING & MARTIAL ARTS

Deze les vindt plaats in een trainingsruimte. De training is een mix van krijgskunst technieken zoals Taiji Chuan, Wushu, Aikido, Qigong, Baji Chuan en mentale training. Tijdens dit uur wordt er eerst gesproken, waarna Lo het thema vertaalt naar een oefening, waardoor een inzicht ontstaat. Je voelt namelijk fysiek wat je mentaal dwars zit. Door later in de praktijk aan deze oefening te denken kun je dat patroon makkelijker herkennen en zo bewust kiezen hoe je ermee om wilt gaan. Het werkt ook preventief goed, bijvoorbeeld als je moeite hebt met spreken in het openbaar.

MERIDIAAN MASSAGE

Deze massage is een combinatie van ontspannende massage, meridiaan massage en intuitieve massage. En maakt samen met de kruidengeneeskunde en acupunctuur deel uit van de traditionele Chinese geneeskunde, die al duizenden jaren in China wordt toegepast. Meridiaan massage ook wel Tui na genoemd is een drukpuntmassage die over de kleding heen gedaan wordt. Voor werknemers verzorgt Lo ontspannende massages ter voorkoming en behandeling van stress, spierklachten, rugklachten, nek- en hoofdpijnen, etc. Tijdens de massage wordt druk uitgeoefend op bepaalde energiepunten waardoor blokkades in het lichaam verdwijnen.

MAIL CONTACT

We praten gewoon via de mail in plaats van life. Ook is het mogelijk dat Lo je video-boodschap met een oefening per mail stuurt. Jij schrijft en Lo reageert.

WHATSAPP-MOMENT

Op ieder moment van de dag kun je een app-moment aanvragen. Het probleem tackelen op het moment zèlf is erg effectief. Soms is een moment dat je precies ‘Nu’ voor een belangrijke beslissing staat en je het even niet weet. Dat je voelt dat je terug wilt naar je basis. Dan is Whatsappen met Lo handig. Even dat duwtje, even die opmerking: ‘oh ja, da’s waar,  zo zat het!’ Omdat het probleem of de emotie meestal tijdens een coachingstraining al is besproken, weet Lo waar het over gaat.

Lo geeft de individuele coaching aan mensen die zichzelf willen ontplooien en ontwikkelen. Die barrières in hun leven met lichte speelsheid willen oplossen, om beslissingen met rust en vertrouwen te nemen. Je leert vanuit je eigen centrum te werken, daardoor leer je kalm te blijven. Kalmte bewaren betekent dat je meer kunt overzien en dingen sneller kunt overzien. Je leert alerter te reageren en flexibeler te kunnen handelen. En zo creëer je het vertrouwen in je eigen kunnen. Enkele andere voorbeelden van redenen voor individuele coaching kunnen zijn…

 • Eigenlijk niets aan de hand, maar wil meer uit het leven halen, ik heb toch af en toe een mineur gevoel wat ik niet kan duiden waar het vandaan komt
 • Ik worstel met belangrijke levensvragen
 • Ik zit niet lekker in mijn vel, maar heb geen aanwijsbare reden
 • Ik wil me graag verdiepen in Oosterse filosofieën
 • Ik wil Martial Arts beoefenen
 • Hoe kan ik stoppen met denken en piekeren?
 • Ik wil advies hoe ik mijn rol als leidinggevende beter kan vervullen
 • Ik wil advies hoe ik het spel speel in mijn werkomgeving
 • Ik ben op zoek naar een betere balans tussen werk en privé

volg ons op social media