accommodatieS & PRIJZEN

PIEMONTE italië 2022

MEDITEREN & FLOWTRAINING - RETRAITE WEEK

6 flowdagen | 13 - 20 aug

ACCOMMODATIES BRUSAGIO

PRIJZEN ZIJN PER PERSOON INCLUSIEF HET PROGRAMMA

EN OP BASIS VAN een 2 PERSOONS ACCOMMODATIE

rustico boven

€ 720

prijs per persoon

2 PERSOONS ACCOMMODATIE
Slaapkamer, keuze uit twee losse bedden of één twee persoonsbed. Balkon met prachtig uitzicht en met de langste zonuren. Douche en toilet met heel mooi uitzicht. Gedeelde keuken op beneden verdieping van RUSTICO BENEDEN.

poorthuis

€ 650

prijs per persoon

2 PERSOONS ACCOMMODATIE
Slaapkamer op eerste verdieping in vrijstaand gebouw, keuze uit twee losse bedden of één twee persoonsbed. Wastafel en toilet. Douchen in de campingdouches op 30 meter afstand. Gemeenschappelijke keuken in het grote huis.

tuinkamer

€ 630

prijs per persoon

2 PERSOONS ACCOMMODATIE
Slaapkamer onder La Casa, keuze uit twee losse bedden of één twee persoonsbed. Badkamer met douche en toilet. Gemeenschappelijke keuken in het grote huis.

ANGOLo

€ 795

prijs per persoon

2 PERSOONS ACCOMMODATIE
Woonkamer met open haard en buitenkeuken. Slaapkamer keuze uit twee losse bedden of één twee persoonsbed. Badkamer met douche en toilet. Terras onder de wijnranken met prachtig uitzicht over de vallei.

LA CASa

€ 750

prijs per persoon

2 X 2 PERSOONS ACCOMMODATIE
Ruim appartement. Woonkamer met open haard en grote keuken. Twee slaapkamers, keuze uit twee losse bedden of één twee persoonsbed, er kan in een van de slaapkamers een extra bed geplaatst worden. Gedeelde badkamer met douche, toilet is apart. Groot balkon met grote tafel en ochtendzon.

RUSTICO Beneden

€ 600

prijs per persoon

2 PERSOONS ACCOMMODATIE
Mogelijkheid als 1 persoons accommodatie voor meerprijs van €150. Beneden verdieping. Woonkeuken (die je deelt met Rustico Boven) met slaapbank en een stapelbed. Douche en toilet.

ins & outs

piemonte italië

  • 6 trainingsdagen, waarvan 2 dagdelen vrij, al naar gelang de weersomstandigheden
  • 7 overnachtingen
  • 3 x diner, en 2 x ontbijt gekookt door Mo – koolhydraatarm
  • de reis naar Brusagio
  • overige maaltijden

Reserveren middels een aanbetaling van €350. Het resterende bedrag 60 dagen voor vertrekdatum.

Boek je als bedrijf en wil je een factuur om de BTW terug te vorderen? Het BTW tarief voor trainingen voor bedrijven in het buitenland is 21%. Voor particulieren is dit 9%. Vandaar dat de factuur voor bedrijven iets hoger is.