NIELS

MARTIAL ART TRAINER WUDANG SCHOOL

Mede door Bruce Lee films  ben ik al sinds jongs af aan geïnteresseerd geweest in de martial arts en sinds het moment dat ik bij Lo en Mo ben binnen gestapt ben ik niet meer weggegaan. In het begin alleen de Wushu, later is dit uitgebreid naar Tai Chi en Chi Kung, en momenteel Martial Arts Training.

Wedstrijden en flitsende mooi uitziende bewegingen zoals in een Jackie Chan film is één ding maar weten wat je doet en waar de bewegingen voor zijn is een heel ander verhaal.

niels

RUST EN RUIMTE, ALLES IN balans

De hele gedachtegang van de martial arts dat alles in balans is, niet alleen fijn in de uren die er getraind worden maar ook zeker daarbuiten in het dagelijkse leven sluiten heel erg aan op mij als persoon. De rust en ruimte die het biedt helpen bijvoorbeeld op school of op het werk, het is dan ook veel meer dan een sport en het heeft mij dan ook zeker helpen vormen tot wie ik ben.

MARTIAL ART TRAINING

Inmiddels is ook het lesgeven een belangrijk onderdeel geworden en hier kan ik erg van genieten. Het leren van de bewegingen en deze ook begrijpen is erg leuk om te doen. Het helpen groeien van anderen is een mooi proces en hieraan bijdragen. Ik heb nu een eigen uur MA-Training op zaterdagmorgen 9.30-10.30 uur.