INEKE

QIGONG TRAINER WUDANG SCHOOL

Ineke Vink stapte in 2009 de Wudang School binnen voor haar eerste Taiji les. Op dat moment was ze zich nog niet bewust van het feit dat deze stap haar op een reis zou zetten naar een bewuster leven. Haar belangstelling voor de krijgskunst breidde zich al snel uit naar diverse andere stijlen, zoals Wushu/Martial Arts, maar vooral ook Qigong.

praktische leerweg

Ineke heeft tijdens de groepslessen Qigong en Taiji de kunst van rust en beweging geleerd van Mo Tor. Vanuit deze basis ontwikkelde zich ook haar nieuwsgierigheid naar verdieping in bewustzijn. Het duurde dan ook niet lang of Ineke volgde privé trainingen bij Lo Tor. Daar heeft ze inmiddels ruim 14 jaar ervaring opgedaan. Aanvullende verdiepingen vond Ineke in de talrijke flow-dagen en de jaarlijkse retraites in Frankrijk en de Italiaanse Alpen. Door al deze ervaringen is de Taoïstische leerweg niet alleen theorie, maar vooral een praktische leerweg geworden.

qigong les

Sinds kort geeft Ineke haar eigen Qigong lessen bij de Wudang School. In deze lessen legt Ineke de focus op aandacht, ademhaling en beweging. De 18 bewegingsvormen zorgen voor eenvoud, en de herhaling zorgt voor de diepgang. Naast de Qigong lessen is Ineke ook beschikbaar als Coach. Met haar liefdevolle blik en directe aanpak kan ze snel tot de kern doordringen.