Tai Chi Zuid Holland

“Om in deze drukke wereld te kunnen versnellen, moet je zo nu en dan vertragen” vindt Art du Silence. Om met een betere balans, een duidelijker en ontspannen kijk op het leven te krijgen, past Art du Silence oude wijsheden toe op de hedendaagse kwesties. Wij trainen disciplines zoals Wushu, Shaolin, Kempo, Flowtraining, Meditatie, Weerbaarheidstrainingen en Tai Chi in Zuid Holland. Al deze disciplines gebruiken we als middel en niet als uiteindelijke doel. Deze disciplines zijn onderverdeeld in drie soorten lessen, te noemen: Tai Chi & Qigong, Wushu en Martial Arts Training. Meer hierover kunt u lezen onder het kopje ‘WUDANG SCHOOL’.

Art du Silence – Travel & Training

Vanuit ons centrum in Hellevoetsluis organiseren wij flowtrainingen door heel Nederland. Maar ook in het buitenland! Zoals je in onze kalender aan de zijkant kunt zien organiseren wij ook speciale flowtraining reizen naar Italië en Frankrijk. En of je dit nou een retraite vakantie noemt, of een mindfulness reis onze reizen helpen afstand te nemen van gedachten, zodat er ruimte ontstaat voor creativiteit, spontaniteit en betrokkenheid. Geïnteresseerd en/of wil je meer te weten komen?

 

Art du Silence: Tai Chi en meer in Zuid Holland

Thai Chi Zuid HollandLo & Mo Tor is het stel achter Art du Silence. Zij gunnen het zoveel mogelijk mensen om de kunst van het leven te begrijpen en te doorleven: Art du Silence. Los van vaste patronen, los van vaste plaatsen. Art du Silence organiseert in de zomermaanden trainingen als zijnde actieve vakanties. Deze vakanties zijn gericht op mentale en fysieke ontwikkeling. Dan kun je echt tot jezelf komen. Ze staan bekend om het vinden van bijzondere en inspirerende locaties en stille plekken in de natuur. Naast deze bijzondere buitenlandse reizen, organiseert Art du Silence ook één-dags-flowtraining op Zondags. Hier kunt u alvast kennismaken met het concept ‘Flowtraining’. Daarnaast geven ze demonstraties, clinics bij bedrijven gefocused op vergadertechnieken, teambuilding en het bepalen van bedrijfsstrategieën. Dit alles gaat volgens de ideeën van Sun Tzu. Lo & Mo worden op terugkerende basis gevraagd om bedrijven en individuen te coachen. Zowel bij belangrijke levensvragen, koerswijzigingen als ‘gewoon’ een steuntje in de rug.

Meer informatie?

Wilt u graag wat meer informatie over bijvoorbeeld de Flowtraining of de Tai Chi in Zuid Holland? Of wilt u eens een training of cursus van ons bijwonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hieronder op ‘contact opnemen’ te drukken. Als je graag door ons op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Bij Lo & Mo is iedereen welkom!

Contact Opnemen