Reviews van deelnemers

Aosta Bergwandelen & Flowtraining

 

Uitgedaagd worden om naar jezelf te kijken en bewust te zijn van je gedachten. Je energie waar gaat die naar toe? Soms is het overweldigend en soms is het gewoon fantastisch. Mo en Lo zorgen voor iedereen en maken de week tot een unieke ervaring die je nog lang kan koesteren! Je wil helemaal niet meer naar huis, haha. Maar thuis heb je er weer veel aan! Aanrader!

Floris, ondernemer en founder van Critical Minds


Ik heb een prachtige week gehad! Echt een aanrader als je een weekje voor jezelf wilt, en open staat voor deze materie. Ik ken niemand die er niet enthousiast van terug is gekomen en geen nieuwe inzichten heeft opgedaan en dat is zeker te danken aan Lo en Mo en de manier hoe zij het brengen. Niet zweverig of met allerlei persoonlijke groepsgesprekken, niet zijig maar met veel humor gebracht. Ik was zelf van te voren geblesseerd maar ik kreeg heel deskundig advies, alles werd rustig opgebouwd en goede stijg- en daal technieken aangeleerd, zodat zelfs ik de top heb bereikt. En mijn doel was niet eens de top, maar de weg er naar toe .

Ik sliep zelf met een vriendin, niet in een tent, maar in het huisje. Klein maar fijn, alles deed het. Het was een tweepersoonsbed, geen enkele bedden, maar dat sliep prima. We hebben ook een paar keer gekookt, en paar keer in het restaurant gegeten, ook met de andere groepsleden. Je hoeft niets alles mag, genoeg tijd voor je zelf, en je kunt gewoon je eigen ding doen, je hoeft niet samen te eten of zo. 

Je bent er voor jezelf en je krijgt precies de aandacht die je nodig hebt, en je haalt er uit wat je op dat moment nodig hebt. Je kunt wel ook een ‘1 op 1’ gesprek aanvragen waar je jouw ‘dingetje’  kan bespreken, of niet natuurlijk, ha!

Het was in alle opzichten een pracht week, en voor mij persoonlijk een week die dicht tegen de allereerste keer dat ik een Flowweek meemaakte aan zat qua verwondering! Ook een week waar ik zonder moeite snel ‘in het moment’ en ‘uit het moment’ kon gaan als ik dat wilde, dat was fijn te merken. Ook een week waar ik woorden en geen woorden had. Maf en mooi te ervaren dat ’t zo simpel is eigenlijk. 
Bij twijfel, Doen!

Daniëlle, Producer/Projectmanager

 


Een cadeau aan jezelf- de kracht en schoonheid van de bergen, de dagelijkse qi-quong, meditatie, Tai-chi en het wandelen en klimmen, geven alle mogelijkheid om even stevig tot je kern te komen; een welkome ver- ademing-onder deskundige en humorvolle begeleiding van Lo & Mo- een superweek!

Josine, Coach


Wauw, wat een week……er zijn geen woorden voor! En als ik het probeer te omschrijven teveel woorden.
Een week die al mijn verwachtingen overtrof…..geraakt door de magische vallei en bergen van Aosta en de waanzinnige natuur.
Een plek waar je alles voelt en helemaal stil kan zijn.
Vertraagt en bewust bergwandelen zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf kan blijven en tegelijkertijd opmerkzaam bent. De combinatie met de trainingen houdt de week afwisselend en uitdagend. Beide zo op elkaar afgestemd dat je steeds meer kan verstillen.
Wat heb ik eraan gehad? Deze week heeft mij weer in de goede richting gestuurd van waar ik in het dagelijkse leven was afgedwaald. Het heeft mij kracht en nieuwe energie gegeven om verder te gaan op mijn pad met nog meer toewijding en liefde

Grace, yoga teacher


Deze reis, heeft me zoveel gebracht… moeilijk om woorden te vinden die de ervaring omvatten.
De Flowweek is goed in elkaar gezet, mooie opbouw (dank aan Mo & Lo). Door deze opbouw krijg je de mogelijkheid om op een hele bijzondere manieren het natuurschoon te ervaren!

Woorden die voor mij bij deze reis passen: dankbaarheid, open, indrukwekkend, doorzetten, uitdaging, overwinning, gezelligheid, vriendschap, liefde en… (nieuwe bergschoenenJ).

Boodschap voor degene die deze reis nog niet heeft gedaan, maar wel wil gaan doen.
Mooiste cadeau wat je je zelf kan geven!
Wens je mooie ervaringen toe!!

Ineke