Kom tot rust met een retraite weekend

Ben jij toe aan een ontspannende maar tegelijk actieve vakantie waarin jij je geest geheel tot rust kunt laten komen? Voor wie graag tot rust (en tot zichzelf) wil komen, maar niet stil wil zitten, is een retraite reis ideaal. Met Art du Silence kun je een retraite weekend meemaken in Rome. Art du Silence staat bekend om het vinden van bijzondere en inspirerende locaties en stille plekken in de natuur. De geplande retraite reis naar Rome is een afwisselende reis met een mix van cultuur snuiven, outdoor genieten, wandelen en het volgen van onze bekende flowtraining. Wil jij graag samen met ons genieten van een retraite weekend in Italië? Meld je dan aan voor onze 8-daagse geheel verzorgde reis inclusief flowtraining!

Wat houdt een retraite weekend in?

Een retraite weekend is bedoeld om weer even helemaal op te laden. Volgens Art du Silence moet je zo nu en dan vertragen om in deze drukke wereld te kunnen versnellen. Ons retraite weekend kan jou helpen om met een betere balans, een duidelijkere en meer ontspannen kijk op het leven te krijgen. In het dagelijks leven helpt je dit alleen al om dingen beter te kunnen relativeren, wat erin resulteert dat jij veel meer zen en zonder stress in het leven staat.

Onze reis zal naar Rome gaan, waar we per vliegtuig naartoe vliegen. We zullen overnachten in een artistiek Italiaans hotelletje en verkennen de eerste paar dagen erna al fietsend en wandelend de omgeving.

Vervolgens reizen we per busje naar een knusse camping tussen de oude olijfbomen waar we zullen overnachten in ingerichte tenten. Dit is de ideale plek om te genieten van stilte en de schoonheid van de natuur hier. Onze gastvrouw zal hier de sterren van de hemel koken met o.a. heerlijke groenten uit eigen tuin. Verder zullen we hier overdag trainen, mediteren en zowel fysiek als mentaal tot rust komen. Hier zullen we ook zo’n twee dagen verblijven.

We vervolgen onze reis geheel uitgerust en sterk richting de hoogvlaktes. Daar bezoeken we een paar 13e-eeuwse dorpjes en wandelen we naar berghutjes op zoek naar de wilde paarden die hier leven. Ook hier verblijven we twee dagen. Afhankelijk van het weer en eventuele wijzigen in de planning zal de reis er globaal zo uitziet. Desondanks zijn we nog volop bezig met de organisatie, dus alles is nog in motion en er kunnen interessante dingen bij komen.

Meld je nu aan

Voor dit 8-daagse retraite weekend betaal je € 950,- exclusief vlucht. Een vliegticket kost ongeveer € 150,-. Wil jij je graag (samen met andere) aanmelden voor onze reis? Meld je dan direct aan via ons aanmeldformulier. Vol = vol! Schrijf je in voor de flowreis inclusief flowtraining naar Rome en kom geheel herboren en helemaal in balans weer thuis. Aanmelden en een plekje reserveren kan alleen via het aanmeldformulier.

Contact Opnemen