Retraite vakantie

Retraite vakantieOm in deze drukke wereld te kunnen versnellen, moet je zo nu en dan vertragen. Wij passen oude wijsheden toe op de hedendaagse kwesties. Om zodoende met een betere balans, een duidelijker en ontspannender kijk op het leven te krijgen. Wij, van Art Du Silence, staan bekend om het vinden van bijzondere en inspirerende locaties en stille plekken in de natuur. Voor jouw retraite vakantie ben je bij ons dan ook uit het juiste adres.

In de zomermaanden kun je echt tot jezelf komen in het buitenland: wij organiseren dan trainingen als zijnde actieve vakanties. Deze vakanties zijn gericht op mentale en fysieke ontwikkeling, genaamd Flowtraining. Je vindt je retraite in Italië, maar ook retraite in Frankrijk. In Nederland organiseert Art du Silence ook één-dags-flowtraining op Zondags. Hier kunt u alvast kennismaken met het concept. Meer lezen over onze flowtraining? Dat kan hier.

 

Art Du Silence: retraite vakantie en meer

Lo & Mo Tor geven daarnaast ook trainingen die gebaseerd zijn op de mentale en fysieke ontwikkeling. De school in Hellevoetssluis is gespecialiseerd in Martial Arts & Qigong. We trainen verscheidende disciplines, ook wel bekend als oude krijgskunsten, zoals:

  • Tai Chi;
  • Wushu;
  • Shaolin;
  • Kempo;
  • Flowtraining;
  • Meditatie;
  • Weerbaarheidstrainingen.

Naast deze dagelijkse lessen verzorgen wij ook cursussen, demonstraties, coaching (zowel privé als groepen) en workshops voor bedrijven en instellingen. De Wudang School is in 1993 opgericht door Lo Tor. Wat als een hobby begon, is uitgegroeid tot een professionele en fulltime job. Sinds 2001 met succes als duo voortgezet samen met Simone Tor.

Meer informatie?

Wil je graag wat meer informatie over de retraite vakantie? Zie je jezelf wel op retraite in Italië of op retraite in Frankrijk? Of wil je eens een training of cursus van ons bijwonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hieronder op ‘contact opnemen’ te drukken. Als je graag door ons op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Bij Lo & Mo is iedereen welkom!

Contact Opnemen