Retraite reis

”Om in deze drukke wereld te kunnen versnellen, moet je zo nu en dan vertragen” vindt Art du Silence. Om met een betere balans, een duidelijker en ontspannen kijk op het leven te krijgen, past Art du Silence oude wijsheden toe op de hedendaagse kwesties. Dit noemen wij flowtrainingen.

Wij staan bekend om het vinden van bijzondere en inspirerende locaties en stille plekken in de natuur. Art du Silence organiseert in de zomermaanden trainingen als zijnde actieve vakanties. Deze vakanties zijn gericht op mentale en fysieke ontwikkeling. Dan kun je echt tot jezelf komen. Voor jouw retraite reis ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. In Nederland organiseert Art du Silence ook één-dags-flowtraining op Zondags. Hier kunt u alvast kennismaken met het concept ‘Flowtraining’. Meer lezen over onze flowtraining? Dat kan hier

 

retraite reisArt du Silence: retraite reis en meer

Lo & Mo Tor is het stel achter Art du Silence. Zij gunnen het zoveel mogelijk mensen om de kunst van het leven te begrijpen en te doorleven: Art du Silence. Los van vaste patronen, los van vaste plaatsen. Naast bovenstaande retraite reizen, gaven en geven Lo & Mo demonstraties. Daarnaast geven ze clinics bij bedrijven gefocused op vergadertechnieken, teambuilding en het bepalen van bedrijfsstrategieën. Dit alles gaat volgens de ideeën van Sun Tzu. Zij worden op terugkerende basis gevraagd om bedrijven en individuen te coachen. Zowel bij belangrijke levensvragen, koerswijzigingen als ‘gewoon’ een steuntje in de rug. In de wintermaanden trekken Lo & MO ook samen door Nederland, om de Flowtrainingen te geven.

Meer informatie?

Wilt u graag wat meer informatie over bijvoorbeeld de Flowtraining of de retraite reis? Of wilt u eens een training of cursus van ons bijwonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hieronder op ‘contact opnemen’ te drukken. Als je graag door ons op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Bij Lo & Mo is iedereen welkom!

Contact Opnemen