Qigong Leiden

In het dagelijks leven kan het lijken dat we worden beheerst door alles wat buiten ons staan. Dat kan nogal effect op je hebben. Dat is de reden dat Art du Silence Flowtrainingen geeft: een uniek concept op het gebied van sport (Martial Arts) en mindfulness. Je leert je lichaam en geest zo te trainen, dat je zelf in staat bent in een ‘flow’ te komen. Maar wat is een flow? Een flow is een toestand die het denken overstijgt. Die flow is soms nodig om afstand te nemen van gedachten, zodat er ruimte wordt gecreëerd voor creativiteit, spontaniteit en betrokkenheid. Ofwel: minder denken en meer voelen.

Tijdens deze flowtrainingen leer je emoties waar te nemen, zonder erover te oordelen. Art du Silence traint disciplines zoals Wushu, Shaolin, Kempo, Flowtraining, Meditatie, Weerbaarheidstrainingen en Tai Chi. Al deze disciplines gebruikt ze als middel en niet als uiteindelijke doel. Deze disciplines zijn onderverdeeld in drie soorten lessen: Wushu, Martial Arts Training en Tai Chi & Qigong nabij Leiden.

Wij, van Art du Silence, willen je tijdens ons unieke concept, de Flowtraining, graag voldoende aandacht schenken. We werken daarom in groepjes van maximaal 15 deelnemers. Als u kennis wil maken kunt u eenmalig een training volgen. Het is ook mogelijk om een serie trainingen te volgen.

Naast onze flowtrainingen in Nederland organiseren wij ook Flowtraining in het buitenland. Tijdens deze speciale reizen helpen wij je bewust te onthaasten. Door onze unieke en complete aanpak willen we ruimte creëren om meer te voelen, en minder te denken. Of je dit nou een meditatie reis, een mindfulness reis of een retraite vakantie noemt. Onze flowtrainingen in het buitenland helpen je afstand te nemen van de dagelijkse dingen die wellicht in je hoofd rondspoken. Bij ons is iedereen welkom! Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer te weten komen?

 

Art du Silence: Qigong in Leiden en meer

De gezichten achter Art du Silence zijn Lo & Mo Tor. Zij gunnen zoveel mogelijk mensen de kunst van het leven te begrijpen en te doorleven. Art du Silence: los van vaste patronen, los van vaste plaatsen. In de wintermaanden trekken Lo & Mo door Nederland, om de bovenstaande Flowtrainingen te geven. Het stel gaf en geeft demonstraties en clinics bij bedrijven, gefocused op teambuilding, vergadertechnieken en het bepalen van bedrijfsstrategieën. Deze zijn allen volgens de ideeën van Sun Tzu. Lo & Mo worden op terugkerende basis gevraagd om bedrijven en individuen te coachen. Bij belangrijke levensvragen, koerswijzigingen, of ‘gewoon’ als steuntje in de rug. In de zomermaanden trekken ze naar het buitenland, waar zij trainingen in ‘the art of living’ geven. Deze trainingen geven ze in prachtige natuurgebieden die zij zelf hebben gevonden tijdens hun ontdekkingsreizen.

Meer informatie?

Wilt u graag wat meer informatie over de Flowtraining of Qigong nabij Leiden? Of wilt u eens een training of cursus van ons bijwonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hieronder op ‘contact opnemen’ te drukken. Als je graag door ons op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Bij Lo & Mo is iedereen welkom!

Contact Opnemen