Komt tot rust met een ontspanningsweekend in Rome

Kun jij wel wat rust in je leven gebruiken? Niet alleen om bij te komen, maar het liefst structureel? Leer rust in je leven te creëren en ga met Art du Silence mee op ontspanningsweekend! Dit weekend staat in het teken van pure ontspanning door middel van meditatie en spirituele oefeningen. Dit doen we niet gewoon in ons kikkerlandje, nee, we nemen jou mee op reis naar Rome! Daar ga je samen met andere geïnteresseerden in ons ontspanningsweekend heerlijk genieten van de natuur, cultuur en het echte authentieke Italië. Wil jij samen met ons dit ontspanningsweekend beleven en een bijzondere flowreis naar Rome maken?

Schrijf je dan snel in, want vol = vol!

Wat gaan we doen?

Het ontspanningsweekend naar Rome duurt in totaal 8 dagen. We nemen je mee naar de hoogvlaktes van de Apennijnen en komen vervolgens bij op de rustieke terrassencamping Rocca di Sotto, diep verscholen in de Abruzzen. We zoeken de rust op door te overnachten in een artistiek Italiaans hotelletje, op een mini camping in ingerichte tenten tussen de oude olijfbomen en in berghutjes omringd door natuur en wilde paarden.

We starten ons ontspanningsweekend in Rome en zullen daar al fietsend en wandelend een aantal hoogtepunten bezoeken. Je zult de relaxte sfeer van een vakantie vol cultuur ervaren. Aansluitend gaan we per busje naar een plek in de natuur waar stilte en schoonheid centraal staan. Onze gastvrouw Willeke zal heerlijk vers voor ons koken terwijl wij trainen, mediteren en zowel fysiek als mentaal geheel tot rust komen. Na een paar dagen zal onze reis zich vervolgen naar de hoogvlaktes van de Apennijnen. Compleet uitgerust en sterk bezoeken we hier 13e eeuwse dorpjes zoals Santo Steffano en Castel del Monte. Tot slot reizen we tijdens dit ontspanningsweekend naar een plek die doet denken aan Tibet. Afhankelijk van het weer plannen we het bezoek aan dit kleine Tibet in het midden of aan het einde van onze flowreis.

Je hebt nu een kleine impressie van wat we gaan doen tijdens het ontspanningsweekend naar Rome. Alles is nog in motion, dus de definitieve reisindeling zullen we delen na je inschrijving.

Schrijf je nu in voor een ontspanningsweekend in Rome!

Heb jij zin om met ons mee te gaan en tijdens onze flowtraining en andere meditatieoefeningen jouw eigen gedachten te trainen om zo meer rust in je dagelijks leven te creëren? Schrijf je dan nu in voor de flowtraining en reis naar Rome via het aanmeldformulier. Reserveer snel je plekje en leer jezelf beter kennen voor meer orde en rust in je leven.

Contact Opnemen