Mindfulness training Leiden

Wil je minder stress ervaren, meer genieten van het leven en een goede balans vinden tussen werk en vrijetijd? Dan is een Mindfulness training in Leiden wat jij kunt gebruiken. In het dagelijks leven kan het lijken dat we worden beheerst door alles wat buiten ons staat. Dat kan een groot effect op je hebben. Daarom organiseert Art du Silence Flowtrainingen: een uniek concept op het gebied van sport (Martial Arts) en mindfulness. Je leert je lichaam en geest zo te trainen, dat je zelf in staat bent in een ‘flow’ te komen. Een flow is een toestand die het denken overstijgt. Die flow is soms nodig om afstand te nemen van gedachten, zodat er ruimte wordt gecreëerd voor creativiteit, spontaniteit en betrokkenheid. Klinkt dit goed? Kom dan naar een mindfulness training in Leiden van Art du Silence.

Wat houdt de mindfulness training in Leiden in?

Tijdens deze flowtrainingen leer je emoties waar te nemen, zonder erover te oordelen. Dus ben je op zoek naar mindfulness in Leiden? Dan ben je zojuist op de juiste website beland. We willen je tijdens ons unieke concept, de Flowtraining, graag voldoende aandacht schenken. We werken daarom in kleine groepen, van maximaal 15 deelnemers. Je kunt deze Flowtraining in een serie volgen, maar ook eenmalig voor iedereen die kennis wil maken.

Zen, Tai Chi, Qigong en Japanse zwaardtechnieken zijn eeuwen oude trainingen om lichaam en geest scherper en sterker te maken. De Flowtraining is een unieke combinatie van deze technieken waarin je traint om vanuit stilte, kracht en focus aanwezig te zijn. Vrij van gedachten, bewust, ontspannen en alert. Tijdens een flowtrainingsdag maak je kennis met de basis achter de authentieke krijgskunst en wijsheid. Minder denken en meer voelen.

Hoe mindfulness werkt? Overprikkeling, ingesleten (denk)patronen, stress thuis of op het werk, het vele moeten (van wie eigenlijk?)… De waan van de dag zorgt er vaak voor dat we onszelf verliezen. Zonde, want vaak weet je diep van binnen heel goed wat je wél en wat je niet wilt, hoe je wel of hoe je juist niet moet handelen. De Flowtraining helpt je om weer bij dat gevoel te kunnen komen.

De drijvende kracht achter Art du Silence

Het stel achter Art du Silence is Lo & Mo Tor. Zij gunnen het zoveel mogelijk mensen om de kunst van het leven te begrijpen en te doorleven: Art du Silence. Los van vaste patronen, los van vaste plaatsen. Het stel organiseert in de zomermaanden trainingen als zijnde actieve vakanties. Deze training heet ‘Flowtraining’. Deze vakanties zijn gericht op mentale en fysieke ontwikkeling. Dan kun je echt tot jezelf komen. Naast deze bijzondere buitenlandse reizen, organiseert Art du Silence ook één-dags-flowtraining op Zondags. Hier kunt u alvast kennismaken met het concept.

Meer leren over mindfulness?

Wilt u graag wat meer informatie over de Flowtraining, een alternatief voor mindfulness in Leiden? Of wilt u eens een training of cursus van ons bijwonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hieronder op ‘contact opnemen’ te drukken. Als je graag door ons op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Bij Lo & Mo is iedereen welkom!

Contact Opnemen