Mindfulness reis naar Rome

Kom dichterbij je gevoel, zonder erover te oordelen of er direct een gevolg aan te geven. Laat je meenemen door je eigen gedachten en leer je gedachten te trainen, zodat je er grip op krijgt in plaats van dat dit andersom gebeurt. Hoe? Door mindfulness toe te passen. Om in deze drukke wereld te kunnen versnellen, moet je zo nu en dan vertragen vinden Lo & Mo, de gezichten achter Art du Silence. Wij, van Art du Silence, passen oude wijsheden toe op hedendaagse kwesties. Wat dat ons brengt? Een betere balans en een duidelijker en ontspannen kijk op het leven. Wil jij dit ook leren, dan kun je binnenkort met ons mee op mindfulness reis naar Rome. Daar gaan we middels onze bekende flowtrainingen met jou trainen op zeer bijzondere en inspirerende locaties en stille plekken in de natuur.

Wat is flowtraining?

Art du Silence staat bekend om de flowtrainingen waarin we actieve bezinningsoefeningen combineren met elementen uit oude krijgskunsten. Deze trainingsvorm leert je bewust te onthaasten, te vertragen en stil te staan bij al het goede. Onze flowtraining vormt een uniek concept met elementen uit de Meditatie, Martial Arts, Mindfulness, Zen en Taiji & Qigong. Het resultaat van de training is dat je beter afstand kunt nemen van je gedachten, waardoor je meer ruimte creëert voor creativiteit, spontaniteit en betrokkenheid. Flowtraining draait om minder denken en meer voelen.

Dit kun jij ook leren en beleven met mindfulness in Rome.

De 8-daagse reis in 2018

Jij kunt jezelf al een plekje verzekeren door een plek te reserveren voor onze mindfulness reis naar Rome. Deze 8-daagse reis bestaat uit de flowtraining, outdoor fietsen en wandelen en cultuur proeven. Het is een vakantie waarin je geheel tot rust en meer tot jezelf kunt komen. We zijn nog volop bezig met het programma, maar het volgende kunnen we je al wel verzekeren:

  • Per vliegtuig gaan we naar Rome. Hier overnachten we 2 dagen in een artistiek Italiaans hotelletje en we verkennen al wandelend en fietsend het oude Rome.
  • We overnachten later 2 dagen in ingerichte tenten op een kleine camping te midden van de oude olijfbomen. Hier starten we de flowtraining, we doen meditatieoefeningen en we komen fysiek en mentaal tot rust.
  • Ons verblijf bevindt zich weer 2 dagen later op de hoogvlaktes van de Apennijnen. We bezoeken enkele 13e eeuwse dorpjes en wandelen naar berghutjes op zoek naar wilde paarden en onze innerlijke kracht.
  • Ook bezoeken we een plek die wij het kleine Tibet van Italië noemen.
  • Tijdens de mindfulness reis in Rome zul je helemaal tot rust komen en geheel uitgerust en sterk vertrek je weer naar huis.
  • Samen met een groep andere geïnteresseerden in mindfulness en meditatie leer jij jouw eigen gedachten de baas te zijn.

Inschrijven voor de reis: Mindfulness Rome

Klinkt dit jou als muziek in de oren en wil je meer weten over onze mindfulness reis naar Rome? Neem dan gerust contact met ons op. Wil jij meteen verzekerd zijn van een plekje binnen onze reis? Schrijf je dan direct in voor de flowtraining en reis naar Rome. Je kunt je aanmelden via dit aanmeldformulier. We ontmoeten je graag en nemen jou graag mee op reis naar Rome en naar jezelf.

Contact Opnemen