Mindfulness Reizen

Om in deze drukke wereld te kunnen versnellen, moet je zo nu en dan vertragen. Wij, van Art du Silence, passen oude wijsheden toe op de hedendaagse kwesties. Om zodoende met een betere balans, een duidelijker en ontspannen kijk op het leven te krijgen. Dit doen wij door middel van onze flowtrainingen. Wij staan bekend om het vinden van bijzondere en inspirerende locaties en stille plekken in de natuur.

Voor jouw mindfulness reizen ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. In de zomermaanden kun je namelijk echt tot jezelf komen in het buitenland. Art du Silence organiseert dan trainingen als zijnde actieve vakanties. Deze vakanties zijn gericht op mentale en fysieke ontwikkeling, genaamd Flowtraining. Je vindt je mindfulness reis in Italië, maar ook mindfulness in Frankrijk. In Nederland organiseert Art du Silence ook één-dags-flowtraining op Zondags. Hier kunt u alvast kennismaken met het concept.

Wat is flowtraining?

Flowtrainingen zijn actieve bezinnings oefeningen, gebaseerd op een trainingsvorm van bewust onthaasten, met elementen uit de oude krijgskunsten. Een uniek concept op het gebied van Meditatie, Martial Arts, Mindfulness, Zen en Taiji & Qigong. Bij Art du Silence bieden we meer dan alleen mindfulness, wij bieden een complete en unieke aanpak om afstand te nemen van onze gedachten zodat wij ruimte creëren voor creativiteit, spontaniteit en betrokkenheid. Minder denken en meer voelen. Meer lezen over onze flowtraining? Dat kan hier.

Mindfulness ReizenArt du Silence: Mindfulness reizen en meer

Lo & Mo Tor zijn de gezichten achter Art du Silence. Zij gunnen zoveel mogelijk mensen de kunst van het leven te begrijpen en te doorleven. Art du Silence. Los van vaste patronen, los van vaste plaatsen. Zij gaven en geven demonstraties, clinics bij bedrijven, gefocused op teambuilding, vergadertechnieken en het bepalen van bedrijfsstrategieën volgens de ideeën van Sun Tzu. In de wintermaanden trekken Lo & Mo door Nederland, om de bovenstaande Flowtrainingen te geven. Lo & Mo worden ook op terugkerende basis gevraagd om bedrijven en individuen te coachen. Bij belangrijke levensvragen, koerswijzigingen, of ‘gewoon’ als steuntje in de rug.

Drie soorten lessen op de Wudang School

Wij gebruiken alle disciplines als middel en niet als uiteindelijk doel. De disciplines zijn onderverdeeld in drie soorten lessen, die we o.a. geven op de Wudang School in Hellevoetssluis:

  • Tai Chi & Qigong;
  • Wushu;
  • Martial Arts Training.

Als u klikt op ‘Wudang school’ bovenaan de pagina, kunt u meer over deze lessen lezen. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Wilt u graag wat meer informatie over bijvoorbeeld de Flowtraining of de mindfulness reizen? Of wilt u eens een training of cursus van ons bijwonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hieronder op ‘contact opnemen’ te drukken. Als je graag door ons op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Bij Lo & Mo is iedereen welkom!

Contact Opnemen