Mindfulness Leiden

Mindfullness LeidenIn het dagelijks leven kan het lijken dat we worden beheerst door alles wat buiten ons staat. Dat kan nogal effect op je hebben. Daarom organiseert Art du Silence Flowtrainingen: een uniek concept op het gebied van sport (Martial Arts) en mindfulness. Je leert je lichaam en geest zo te trainen, dat je zelf in staat bent in een ‘flow’ te komen. Een flow is een toestand die het denken overstijgt. Die flow is soms nodig om afstand te nemen van gedachten, zodat er ruimte wordt gecreëerd voor creativiteit, spontaniteit en betrokkenheid. Zen, Tai Chi, Qigong en japanse zwaardtechnieken zijn eeuwen oude trainingen om lichaam en geest scherper en sterker te maken. De Flowtraining is een unieke combinatie van deze technieken waarin je traint om vanuit stilte, kracht en focus aanwezig te zijn. Vrij van gedachten, bewust, ontspannen en alert. Tijdens een flowtrainingsdag maak je kennis met de basis achter de authentieke krijgskunst en wijsheid. Minder denken en meer voelen.

Tijdens deze flowtrainingen leer je emoties waar te nemen, zonder erover te oordelen. Dus ben je op zoek naar mindfulness in Leiden? Dan ben je zojuist op de juiste website beland. We willen je tijdens ons unieke concept, de Flowtraining, graag voldoende aandacht schenken. We werken daarom in kleine groepen, van maximaal 15 deelnemers. Je kunt deze Flowtraining in een serie volgen, maar ook eenmalig voor iedereen die kennis wil maken.

Art du Silence – Travel & Training

Wij verzorgen niet alleen flowtrainingen maar ook speciale reizen naar Frankrijk en Italië. Tijdens deze reizen helpen wij mensen afstand te nemen van hun gedachten, zodat er ruimte ontstaat voor creativiteit, spontaniteit en betrokkenheid. Of je dit nou een mindfulness reizen, meditatie reizen, een retraite vakantie of zoals wij een flowtraining in het buitenland noemt. Onze complete en unieke aanpak helpt mensen om minder te denken en meer te voelen. Geïnteresseerd en/of wil je meer te weten komen?

 

Art du Silence: Mindfulness in Leiden en meer

Lo & Mo Tor zijn de gezichten achter Art du Silence. Zij gunnen zoveel mogelijk mensen de kunst van het leven te begrijpen en te doorleven. Art du Silence. Los van vaste patronen, los van vaste plaatsen. Zij gaven en geven
demonstraties, clinics bij bedrijven, gefocused op teambuilding, vergadertechnieken en het bepalen van bedrijfsstrategieën volgens de ideeën van Sun Tzu.

In de wintermaanden trekken Lo & Mo door Nederland, om de bovenstaande Flowtrainingen te geven. Lo & Mo worden ook op terugkerende basis gevraagd om bedrijven en individuen te coachen. Bij belangrijke levensvragen, koerswijzigingen, of ‘gewoon’ als steuntje in de rug. In de zomermaanden trekken ze naar het buitenland, waar zij trainingen in ‘the art of living’ geven in bijvoorbeeld Italië en Portugal. Deze trainingen geven ze in prachtige natuurgebieden die zij zelf hebben gevonden tijdens hun ontdekkingsreizen.

Meer informatie?

Wilt u graag wat meer informatie over de Flowtraining, een alternatief voor mindfulness in Leiden? Of wilt u eens een training of cursus van ons bijwonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hieronder op ‘contact opnemen’ te drukken. Als je graag door ons op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Bij Lo & Mo is iedereen welkom!

Contact Opnemen