Mindfulness Hellevoetsluis

“Om in deze drukke wereld te kunnen versnellen, moet je zo nu en dan vertragen” zegt Art du Silence. Door oude wijsheden op de hedendaagse kwesties toe te passen, zorgt Art du Silence dat men met een betere balans, een duidelijker en meer ontspannen kijk op het leven krijgt.

Wij trainen disciplines zoals Wushu, Shaolin, Kempo, Flowtraining, Meditatie, Weerbaarheidstrainingen, Tai Chi en Mindfulness in Hellevoetsluis. Al deze disciplines gebruiken we als middel en niet als uiteindelijke doel. Deze disciplines zijn onderverdeeld in drie soorten lessen: Tai Chi & Qigong, Martial Arts Training en Wushu. Onder het kopje ‘WUDANG SCHOOL’ kunt u hier meer over lezen.

Naast training en coaching organiseren wij ook speciale reizen naar Frankrijk en Italië waarin wij mensen helpen afstand te nemen van hun gedachten, zodat er ruimte ontstaat voor creativiteit, spontaniteit en betrokkenheid. Of je dit nou een mindfulness reis, retraite vakantie, meditatie reis of zoals wij een flowtraining in het buitenland noemt. Onze complete en unieke aanpak helpt mensen om minder te denken en meer te voelen. Geïnteresseerd en/of wil je meer te weten komen?

 

Mindfulness HellevoetsluisArt du Silence: Mindfulness en meer in Hellevoetsluis

Het stel achter Art du Silence is Lo & Mo Tor. Zij gunnen het zoveel mogelijk mensen om de kunst van het leven te begrijpen en te doorleven: Art du Silence. Los van vaste patronen, los van vaste plaatsen. Het stel organiseert in de zomermaanden trainingen als zijnde actieve vakanties. Deze training heet ‘Flowtraining’. Deze vakanties zijn gericht op mentale en fysieke ontwikkeling. Dan kun je echt tot jezelf komen. Naast deze bijzondere buitenlandse reizen, organiseert Art du Silence ook één-dags-flowtraining op Zondags. Hier kunt u alvast kennismaken met het concept. Daarnaast geven Lo & Mo demonstraties, clinics bij bedrijven gefocused op vergadertechnieken, teambuilding en het bepalen van bedrijfsstrategieën. Dit alles gaat volgens de ideeën van Sun Tzu. Het stel wordt op terugkerende basis gevraagd om bedrijven en individuen te coachen. Zowel bij belangrijke levensvragen, koerswijzigingen als ‘gewoon’ een steuntje in de rug.

Meer informatie?

Wilt u graag wat meer informatie over bijvoorbeeld de Flowtraining, mindfulness en meer in Hellevoetsluis? Of wilt u eens een training of cursus van ons bijwonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hieronder op ‘contact opnemen’ te drukken. Als je graag door ons op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Bij Lo & Mo is iedereen welkom!

Contact Opnemen