Geniet van een meditatie weekend

Ben jij wel van het mediteren en weet jij wat meditatie voor jou kan betekenen? Of weet je het juist nog niet zo goed, maar wil je wel ontdekken hoeveel je uit meditatie kunt halen? Ontdek het tijdens het meditatie weekend van Art du Silence. Veel mensen zien meditatie als iets zweverigs, maar wanneer je je hieraan overgeeft en je openstelt voor meditatie, kun je er voor jezelf veel rust uithalen. Heb jij interesse en zou je graag tijdens een meditatie weekend willen ontspannen en samen met andere geïnteresseerden de voordelen van meditatie willen ontdekken? Laat het ons weten en schrijf je in voor een meditatie weekend van Art du Silence!

Kom tot rust met meditatie

Mediteren helpt jou om op een natuurlijke manier je geest te leren kennen en die te trainen. Het trainen van gedachten is helemaal niet eenvoudig en vergt ontzettend veel oefening. Misschien heb je weleens iemand horen zeggen of ergens gelezen dat je eigen gedachten jou in hun greep kunnen hebben en dat je gedachten ‘de baas’ over je kunnen zijn en je daardoor kunnen tegenhouden om dingen te doen of je juist kunnen sturen om dingen wel te doen. Dit werkt echt zo en daarom kun je je leven beteren door je gedachten te trainen. Denk aan de hoeveelheid die je eet, of je gaat sporten, hoe laat je gaat slapen en hoe laat jij je bed weer uitkomt. Dit zijn allemaal handelen gebaseerd op jouw gedachten. Je gedachten doen in principe wat ze zelf willen.

Je kunt doen aan meditatie om je beter te kunnen aanpassen in de steeds veranderende tijdsgeest. Dankzij meditatie kun jij leren een betere balans en een wat duidelijker en vooral een meer ontspannen kijk op het leven te krijgen. De oude wijsheid waarop meditatie gebaseerd is, gaan we samen leren toepassen op hedendaagse kwesties, zodat jij het hoofd koel houdt en balans vindt in je leven.

Het meditatie weekend

Wat mag je verwachten van het meditatie weekend en waar gaan we naartoe? Het meditatie weekend gaat over de grens, want we nemen je mee naar Rome in Italië. De reis die we maken is erg afwisselend en bestaat uit een mix van outdoor wandelen, mediteren, cultuur snuiven en onze legendarische flowtraining. We zijn nog volop bezig met de organisatie, maar voor de 8-daagse reis betaal je € 950,- excl. vlucht.

Lees hier meer over de Flowreis naar Rome en schrijf je direct in!

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven voor het meditatie weekend kan via het aanmeldformulier. Als je vragen hebt, mag je altijd contact met ons opnemen. Voor de verdere invulling van de reis nemen ze snel contact met je op, zodat je in weet wat je kunt verwachten. In grote lijnen is het programma al bekend, maar uiteraard ontvang je meer

Contact Opnemen