Meditatie reis

Om in deze drukke wereld te kunnen versnellen, moet je zo nu en dan vertragen. Om met een betere balans, een duidelijker en ontspannen kijk op het leven te krijgen, past Art du Silence oude wijsheden toe op de hedendaagse kwesties. Art du Silence staat bekend om het vinden van bijzondere en inspirerende locaties en stille plekken in de natuur. In de zomermaanden kun je namelijk echt tot jezelf komen in het buitenland.

Art du Silence organiseert dan (flow)trainingen als zijnde actieve vakanties. Deze vakanties zijn gericht op mentale en fysieke ontwikkeling. Voor zo’n meditatie reis ben je bij ons dan ook aan het juiste adres! Je vindt deze meditatiereizen in Italië, maar je vindt ook je meditatie in Frankrijk. Op zondagen organiseert Art du Silence ook één-dags-flowtrainingen in Nederland. Hier kunt u alvast kennismaken met het concept ‘Flowtraining’.

Wat is flowtraining?

Flowtrainingen zijn actieve bezinnings oefeningen, gebaseerd op een trainingsvorm van bewust onthaasten, met elementen uit de oude krijgskunsten. Een uniek concept op het gebied van Martial Arts, Mindfulness, Zen, Taiji & Qigong en Meditatie. Bij Art du Silence bieden we meer dan alleen meditatie, wij bieden een complete en unieke aanpak om afstand te nemen van onze gedachten zodat wij ruimte creëren voor creativiteit, spontaniteit en betrokkenheid. Minder denken en meer voelen. Meer lezen over onze flowtraining? Dat kan hier.

meditatie reisArt du Silence: meditatie reis en meer

De gezichten achter Art du Silence zijn Lo & Mo Tor. Zij gunnen zoveel mogelijk mensen de kunst van het leven te begrijpen en te doorleven: Art du Silence. Los van vaste patronen, los van vaste plaatsen. Zij gaven en geven demonstraties, clinics bij bedrijven die gefocused zijn op vergadertechnieken, teambuilding en het bepalen van bedrijfsstrategieën. Dit alles gaat volgens de ideeën van Sun Tzu. In de wintermaanden trekken Lo & MO samen door Nederland, om de Flowtrainingen te geven. Zij worden op terugkerende basis gevraagd om bedrijven en individuen te coachen. Zowel bij belangrijke levensvragen, koerswijzigingen als ‘gewoon’ een steuntje in de rug.

Meer informatie?

Wilt u graag wat meer informatie over bijvoorbeeld de Flowtraining of de meditatie reis? Of wilt u eens een training of cursus van ons bijwonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hieronder op ‘contact opnemen’ te drukken. Als je graag door ons op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Bij Lo & Mo is iedereen welkom!

Contact Opnemen