Meditatie Hellevoetsluis

Wil jij leren mediteren? Bijvoorbeeld omdat je meer rust wilt ervaren of vindt dat je te gestrest door het leven gaat. Dan kan meditatie in Hellevoetsluis je zeker helpen. Meditatie-beoefenaars zijn gezonder en daarbij hebben ze ook nog een hogere levensverwachting. Meditatie leidt tot een dieper niveau van ontspanning en je kunt meer aan. Met meditatie kun je je eigen balans vinden. Ontsnap in onze lessen meditatie in Hellevoetsluis even uit de hedendaagse drukte en kom tot jezelf door te mediteren.

Art du Silence past oude wijsheden toe om met een betere balans en een ontspannen kijk op het leven, een onbezorgder leven te leiden. Art du Silence staat bekend om haar meditatie reizen door de natuur, maar heeft ook een school waar iedereen lessen kan volgen. De Wudang School in Hellevoetsluis is gespecialiseerd in Martial Arts & Qigong. We trainen disciplines zoals Tai Chi, Wushu, Shaolin, Kempo, Flowtraining, meditatie en weerbaarheidstrainingen.

Waarom mediteren?

Om ons beter te kunnen aanpassen in de steeds veranderende tijdsgeest. En zo de oude wijsheid toe te passen op de hedendaagse kwesties. Om zodoende met een betere balans en een wat duidelijker en vooral een meer ontspannen kijk op het leven te krijgen. Om in deze drukke wereld te kunnen versnellen moet je af en toe vertragen. Al onze eerder genoemde disciplines gebruiken wij als middel en niet als uiteindelijke doel. Deze zijn onderverdeeld in drie soorten lessen:

  • Taiji & Qigong
  • Wushu
  • Martial Arts Training

Mediteren heeft vele voordelen. Individueel biedt lichamelijk, mentaal en spiritueel voordelen. Je krijgt een lagere bloeddruk van meditatie, meer vitaliteit, betere slaap en betere algemene gezondheid. Metaal ben je emotioneel meer stabiel, je ervaart minder spanning, onrust en angst, je geluk neemt toe, je hebt meer intuïtie, helderheid en focus en een betere gemoedsrust. Spiritueel groeit je bewustzijn, harmonie ontstaat, je maak een persoonlijke transformatie door en krijgt een realisatie van het jezelf zijn.

Over Wudang School

Onze school in Hellevoetsluis is gespecialiseerd in Martial Arts & Qigong. Naast de dagelijkse lessen verzorgen wij cursussen, demonstraties, coaching (privé en groepen) en workshops voor bedrijven en instellingen. De Wudang School is in 1993 opgericht door Lo Tor. Wat begon als een intensieve hobby, is uitgegroeid tot een professionele, fulltime job. Sinds 2001 met succes als duo voortgezet samen met Simone Tor. Samen vormen zij het koppel Lo & Mo. Ze geven en beleven samen trainingen, op hun Wudang School in Hellevoetsluis én daar waar de belangstelling is, waar de flow van het leven hen brengt. Alles verandert, alles is in beweging, niets blijft hetzelfde – dat is nu eenmaal de natuur. Ook die van Lo & Mo.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd geraakt in wat de Art du Silence en de Wudang School jou kunnen bieden? Lijkt een specifieke les je leuk of wil je graag in welke vorm dan ook kennismaken met meditatie in Hellevoetsluis? Iedereen is welkom bij Wudang. De lessen meditatie worden elke woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur gegeven in gymzaal Ravense Hoek, Rode Kruislaan 3, Hellevoetsluis. Heb je vragen of wil je graag een proefles proberen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@wudang.nl of te bellen naar 06-558 612 53.

Contact Opnemen