Martial Arts Leiden

Art Du Silence vindt: “Om in deze drukke wereld te kunnen versnellen, moet je zo nu en dan vertragen”. Door oude wijsheden op de hedendaagse kwesties toe te passen, zorgt Art du Silence dat men een duidelijker en meer ontspannen kijk op het leven krijgt. En dit met een betere balans.

Art du Silence traint disciplines zoals Wushu, Shaolin, Kempo, Flowtraining, Meditatie, Weerbaarheidstrainingen en Tai Chi. Al deze disciplines gebruikt ze als middel en niet als uiteindelijke doel. Deze disciplines zijn onderverdeeld in drie soorten lessen: Taji & Qigong, Wushu en Martial Arts Training nabij Leiden. Onder de kopjes ‘TRAINING’ en ‘WUDANG SCHOOL’ kunt u hier meer over lezen.

Daarnaast organiseren wij ook speciale reizen waarin wij mensen helpen afstand te nemen van hun gedachten, zodat er ruimte ontstaat voor creativiteit, spontaniteit en betrokkenheid. Of je dit nou een mindfulness reis, retraite reis, meditatie reis of zoals wij een flowtraining in het buitenland noemt. Onze complete en unieke aanpak helpt mensen om minder te denken en meer te voelen. Geïnteresseerd en/of wil je meer te weten komen?

 
martial arts leiden

Art du Silence: Martial Arts en meer in Leiden

Art du Silence: los van vaste patronen, los van vaste plaatsen. Het stel achter Art du Silence is Lo & Mo Tor. In de zomermaanden organiseert het stel trainingen als zijnde actieve vakanties. Deze training heet ook wel ‘Flowtraining’. Deze vakanties zijn echt gericht op mentale en fysieke ontwikkeling. Op die vakanties kun je écht tot jezelf komen. Naast deze bijzondere buitenlandse reizen, organiseren Lo & Mo ook één-dags-flowtraining op de zondagen. Als u deelneemt aan deze één-dags-training kunt u alvast kennismaken met het concept. Daarnaast geven Lo & Mo demonstraties, maar ook clinics bij bedrijven gefocused op vergadertechnieken, teambuilding en het bepalen van bedrijfsstrategieën. Dit alles gaat volgens de ideeën van Sun Tzu. Het stel wordt op terugkerende basis gevraagd om bedrijven en individuen te coachen. Zowel bij belangrijke levensvragen, koerswijzigingen als ‘gewoon’ een steuntje in de rug. Het stel gunt het zoveel mogelijk mensen om de kunst van het leven te begrijpen en te doorleven.

Meer informatie?

Wilt u graag wat meer informatie over bijvoorbeeld de Flowtraining of de Martial Arts nabij Leiden? Of wilt u eens een training of cursus van ons bijwonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hieronder op ‘contact opnemen’ te drukken. Als je graag door ons op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Bij Lo & Mo is iedereen welkom!

Contact Opnemen