Flowtraining Ardennen

een lang weekend offline

3 dagen zonder tijd, zonder wifi, zonder phone
’s morgens en ’s middags de Flowtraining
veel stilte periodes (niet tijdens de maaltijden)
wandelen door de bossen
’s avonds zitten bij het haardvuur of nog even de sauna in

 

THEMA
Ook nu zal het thema zijn, verstilling, ruimte en beweging. In die stilte gaan we op zoek naar de ruimte tussen de gedachten, tussen je adem en op zoek gaan naar de ruimte tussen je zintuigen. Er zullen (goed bevallen de laatste keer) dus weer vele momenten van stilte zijn, maar bij het gezamenlijke diner bijv. is er Bourgondisch genieten en zullen de klanken en gerechten over de tafel gaan.

Ondanks dat we die hele mooie binnenruimte hebben om te trainen en te mediteren, zullen er ook veel outdoor activiteiten plaatsvinden. We hebben tenslotte niet voor niets een prachtig privé domein (van maar liefst 25 hectare) tot onze beschikking.

     

TIJD IN RUIMTE
Ook in deze retraite zal er geen tijd in minuten zijn, maar tijd in ruimte. En zal er weer streng gekeken worden of alle horloges, phones en iPads achter slot en grendel verdwijnen. De overgang van de éne activiteit naar de andere zal aangegeven worden door onze vertrouwde gong.

    

FLOW training

Iedereen kent het gevoel wel, of heeft het wel eens gehad: ‘in flow zijn’. Het is hetzelfde gevoel dat topsporters hebben als ze een wereldprestatie neerzetten, of schrijvers die opeens leeglopen en in een paar dagen een meesterwerk creeëren. Iemand die ‘in flow’ is, is volledig één met zijn of haar omgeving, gaat ergens helemaal in op, en is in hyperfocus. Een staat van zijn waarin je totale controle hebt over lichaam én geest, en al je acties in lijn zijn met je diepste wensen, dromen en talenten. Flow is een staat van constant loslaten, een staat waarin plezier en creativiteit spontaan verschijnen. We krijgen een inzicht, we krijgen inspiratie, we krijgen een hint via onze intuïtie.

Lo heeft een methode ontwikkeld (en verfijnd) waardoor je op elk moment (weer) ‘in flow’ kunt komen. Zijn weg is gebaseerd op de Oosterse krijgskunsten en Oosterse filosofieën. Een combinatie van ‘training en retraite’, van doen en niets doen, van ‘gaan’ en van loslaten. Lo leidt je af van de bestaande paden. Hij laat je de vastgeroeste patronen doorbreken met de kracht van de stilte. Langzaam arriveer je in een ander tijdsritme. Met als duidelijk doel: nieuwe, heldere inzichten te krijgen in jezelf, zowel privé als zakelijk, zonder de realiteit van het leven uit het oog te verliezen. Lo’s Flowtraining combineert stilte, het zogenaamde ‘zitten’, met fysieke inspanningen.

       

Zen, Tai Chi, Qi Gong en Japanse zwaardtechnieken

Dit zijn eeuwen oude trainingen om lichaam en geest scherper en sterker te maken.
De FLOW training is een unieke combinatie van deze technieken waarin je traint om vanuit stilte, kracht en focus aanwezig te zijn.
Vrij van gedachten, bewust, ontspannen en alert. Tijdens de Flowtraining maak je kennis met de basis achter de authentieke krijgskunst en wijsheid!

 

     

Het Chateau ligt aan een groot helder zuiver zwemmeer op een afgesloten domein van 25 hectare met bossen en riviertjes…

 

    

Met privé kamers en hele mooie binnenruimtes, open haarden, een gigantische trainingsruimte, een sauna en nog heel veel ruimte om je terug te kunnen trekken.

 

Prijs 3 nachten incl. alle maaltijden en trainingen:

  • € 345 p.p. voor 2-persoonskamer
  • € 390 p.p. voor 1-persoons kamer
  • € 45 toeslag voor eigen douche en toilet

Keuze om het totale bedrag bij reservering in 1 keer te voldoen of in 3 maandelijkse termijnen. 

Boek je als bedrijf en wil je een factuur met BTW om deze terug te vorderen? Dan is de prijs gemiddeld zo’n €20 hoger dan bovengenoemde bedragen.

Exclusief de reis:
Op zoek naar een meerijder of wil je graag meerijden, we brengen je graag met elkaar in contact.

 

 Stel een vraag  

“Dank voor het fijne weekend! Het was een mooie combinatie van inspanning & ontspanning op een prachtige locatie met een fijne groep mensen. Ik heb weer gevoeld hoe het is om het denken los te kunnen laten. Wat een rust! Dank daarvoor. Ik ga weer opgeladen en rustig huiswaarts.”
M.

 

“Heerlijke dagen in de natuur met voor mij de fijnste manier om lichaam en geest in balans te brengen: De Flowtraining! Een absolute aanrader voor een ieder die even uit de ‘rush’ van het dagelijks ritme wil en op zoek is naar eigen innerlijke kracht.”
J.

 

“De oefeningen zijn zacht maar ondertussen toch lekker zwaar voor je spieren waardoor ik lekker, tevreden moe was. Ik had niet verwacht dat het eten zooooo lekker zou zijn. De omgeving is een feest op zich. De luxe kamers (zeer luxe) en gezellig! En die open haard…. WOW!”

 

“Heerlijke ervaring en goed gevoel om eens niet anders of speciaal te zijn als je jezelf bent. Geweldige groep en trainers.”

 

“Lo & Mo, Heel veel dank voor dit geweldig inspirerend weekend van onthaasten, ‘natuurlijk’ ontspannen.”
R&A

 

“Lo & Mo, We hebben een heerlijk weekend gehad. Het was erg gezellig, een prachtige locatie, heerlijk gegeten en jullie programma is als vanouds, helemaal goed! Het leven wordt geregeld door een gong, we hoeven nergens over na te denken. Gewoon lekker met alles meedoen, en aan het einde helemaal relaxed en opgefrist weer naar huis. Echt voor herhaling vatbaar.”
H&A

 

“The world is my Dojo!
Dank voor dit geweldige weekend. Deze ervaring neem ik  mee.”
S. en haar waarnemer :-)

Flowtraining vakantie ArtduSilence