Meditatie en Qigong in Hellevoetsluis

Rust, stilte en meditatie, tot jezelf komen en inzicht krijgen.
Maar ook bewegen, bewust, met aandacht op de beweging en ademhaling.

Qigong is een oude manier van onthaasten, toepasselijk in deze nieuwe drukke tijd. Je leert je lichaam & geest zó te trainen dat je zelf snel in staat bent te ontspannen en de eindeloze gedachten stroom los te laten (en daar is niets zweverigs aan) waardoor je meer gefocust en minder gestrest zal zijn in deze drukke tijd.

Tijd:
19.00-20.00 uur in gymzaal Ravense hoek.

Meenemen:
Meditatiekussentje of bankje en een matje of een slaapzak o.i.d., als je dit niet hebt, geen probleem, dan kun je de gymzaalmat gebruiken.

Kleding:
Loszittende sportieve kleding

Locatie:
Gymzaal Ravense Hoek, Rode Kruislaan 3, Hellevoetsluis (Navigatiesystemen hebben soms moeite het adres te vinden, gebruik dan woonhuis  Oosthoekweide 10, de gymzaal ligt hier recht tegenover)

Prijs:
Je betaald per 2 maanden  €60 voor 1 x per week. Proefles gratis. Tijdens schoolvakanties gesloten.

Iedereen traint op zijn eigen niveau. Bij ons staat de persoon centraal en niet zijn prestaties.

Je bent altijd van harte welkom om een proefles mee te komen doen. De proefles is gratis. Is 1 les niet voldoende om een goed beeld te krijgen, dan kom je er twee!

Ik geef mij op voor een proefles

Hierna kun je beslissen of je lid wilt worden van de Wudang School. De contributie wordt per 2 maanden geïncasseerd. Er is geen opzegtermijn en wij heffen geen inschrijfgeld. Je kunt er dus gemakkelijk even tussen uit.

Twijfel je of het wat voor jou is?

IK HEB EEN VRAAG EN WIL MEER WETEN

 Mindfullness Leiden