3 dgn – Flowtraining – Chateau Ardennen

Een lang weekend offline! 3 dagen zonder tijd, zonder wifi, zonder phone.
’s Morgens en ’s middags de Flowtraining, veel stilte periodes (niet tijdens de maaltijden) en wandelen door de bossen. ’s Avonds zitten bij het haardvuur of nog even de sauna in…
Vanaf: € 345

9 dgn – Flowtraining – Aosta RAW – Hooggebergte Italië

We verblijven op 2100 meter hoogte aan de voet van een gletsjer. Hiervandaan gaan onze dag-wandeltochten verder omhoog en kom je op plekken die je werkelijk doen stilstaan!
Je houdt van ouderwets kamperen, terug naar de natuur en je bent op zoek naar authentieke ervaringen? Je wordt wederom door ons uitgedaagd zowel fysiek als mentaal.
Vanaf: € 530
14 jul – 24 jul 2018

6 dgn – Flowtraining – Aosta MIXED – Hooggebergte Italië

Dit jaar maken we een mix van de Aosta RAW versie en de MEDIUM versie.
We verblijven op 2000 meter hoogte aan de voet van een gletsjer waarbij je kunt kiezen of je in een smaakvol gerenoveerde berghut wilt overnachten of in je eigen tentje tussen de hoge pieken kampeert.
Waar de RAW versie wellicht voor sommigen iets te avontuurlijk is, kan dus ook kiezen voor de wat luxere vorm. De trainingen en wandelingen doen we grotendeels samen. 
Vanaf: € 395
23 jun – 30 jun 2018

8 dgn – Flowtraining – Rome, Hoogvlaktes Apennijnen & Abruzzen

Het is een afwisselende reis met een mix van cultuur, outdoor wandelen en de Flowtraining.
Fietsen in Rome, wandelen op de Campo Imperatore en mediteren onder de 100 jaar oude olijfbomen. Je proeft meteen het echte authentieke Italie.
Vanaf: € 950
Deze reis wordt in 2018 ingepland