We hebben 2 Flowtraining workshops ingepland voor dit najaar (2017). Deze keer niet in Leiden maar in Hellevoetsluis.

Alleen bij ‘echt mooi weer’ trainen we op het strand (zonder sjaal en want). Als het regent of het te koud en winderig is, gaan we naar onze indoor dojo. Na de training een strandwandeling voor wie zin heeft in een after FLOW.

Flowtraining workshops

AANMELDEN FLOWTRAINING

DATA FLOWTRAINING WORKSHOPS – NAJAAR  2017

zondag10.00 – 14.00 uur5 november 2017Hellevoetsluis
zondag10.00 – 14.00 uur26 november 2017  = VOLHellevoetsluis

Ook vlak voor aanvang kun je ons mailen of er nog plaats is.

GYMZAAL RAVENSE HOEK

Het officieel adres (Rode Kruislaan 3) geeft bij sommige navigatiesystemen verwarring. De zaal ligt tegenover woonhuis: ‘Oosthoekweide 10’ Het strandadres krijg je voor aanvang persoonlijk toegestuurd.

PRIJS per Flowtraining workshop

€45,-

Normaal hanteren we een prijs van €65. Echter, we hebben deze keer de financiële investering voor jullie wat lager kunnen houden. De emotionele investering blijft hetzelfde ;-) Als jullie zelf je lunch meenemen zorgen wij voor de thee.

MEENEMEN

Meditatiekussen en yogamat (of slaapzak) je moet in ieder geval comfortabel kunnen liggen en in meditatiehouding kunnen zitten. Heb je geen yogamat, geen probleem er zijn ook gymmatten die je kunt gebruiken. Trainingsschoenen en loszittende kleding. Neem ook een warm vest mee. Ondanks dat de zalen verwarmd zijn, kan een vest fijn zijn.

ANNULERING

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus mocht je verhindert zijn, laat het ons zsm weten. Tot 72 uur voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna proberen wij je plaats over te dragen aan iemand anders. Als dit lukt ontvang je een tegoedbon. Mocht dit niet lukken ben je het totale bedrag verschuldigd.

Link naar: ‘wat is FLOWtraining’