Bimi asperge schotel

Super snel, super lekker & super gezond!

 

RECEPT 2 PERSONEN

200 gr Bimi (broccolischeuten)
100 gr. mini asperges
250 gr. kastanje chapignons
100 gr. gerookte zalm
100 gr. geitenkaas (klein rolletje of te wel buche)
kneepje citroen naar smaak
Olijfolie

BEREIDING

In kom de zalm versnipperen en de geitenkaas in dunne plakjes snijden en mengen.

In wok op hoog vuur de bimi en asperges roerbakken in 2 el olie tot licht verkleurd. Laagje kokend water toevoegen tot halverwege de groeten en flink laten koken. Na 4 min. in vergiet mikken. Wok terug op het vuur en champignons bakken. Na paar min. de groeten erbij en nog even meebakken.

Groetenmix bij de zalm/geitenkaas in kom. Mengen met kneepje citroen en zout (liefst fleur de selle) naar smaak.

Eetze!

 Ook lekker om er een omelet bij te bakken, in taartpunten snijden en opstapelen voor mooi effect, of er Quinoa bij te serveren. Wij eten het zonder als we naar de training gaan want het is namelijk licht verteerbaar.

Comments are closed.